”Vi havde brug for en fleksibel konsulent, som kunne gøre det nemt for os at optage og udgive en professionel podcast på få timer – og det har Simon leveret på bedste vis”.

– Mikkel Bro Petersen, pressechef i Velliv

Lyd godt og udkom i morgen

Har I selv ret godt styr på indholdet, men brug for hjælp til resten?

Først feedbacker jeg på jeres spørgeguide og manus. Dernæst optager vi der, hvor det passer jer bedst. Til sidst redigerer jeg jeres podcast og udgiver den i alle podcast apps.

I flere år har jeg samarbejdet med pensionsselskabet Velliv på den måde, hvor kodeordene for dem har været god lyd og hurtig eksekvering.

Genstart jeres kommunikation

100.000 danskere lytter dagligt til Genstart, fordi podcastens koncept er rigtig, rigtig godt.

Genstart sætter vigtige i historier kontekst og underbygger dem med et velfungerende lyddesign. 

Jeg er vært på podcasten Mikroskop, hvor Novo Nordisk Fonden med inspiration fra Genstart fortæller aktuelle historier om sundhed og bæredygtighed forfra – for så giver den aktuelle debat om emnerne bedre mening.

I har også gode historier!

Giv jeres lyttere noget at tænke over

Gå i dybden med emner, der interesserer en specifik lytterskare.

Det kan være i en podcast til fagfolk, der ønsker at blive endnu bedre til deres fag. Det kan også være med en podcast til mennesker, der har sygdom tæt på livet. 

I Diabetesforskerne giver de 7 Steno Diabetes Centre mennesker med diabetes et indblik i, hvornår behandlingen af deres sygdom bliver forbedret.